Kedves Látogatónk!

Köszönjük, hogy a magyarországi BAXI Szervizközpont honlapjára látogatott. A BAXI S.p.A. által gyártott termékek 1994. évtől vannak jelen a magyarországi épületgépészeti piacon. Az évek során már több mint 120 ezer beépített gázkészülék biztosítja a magyar háztartásokban az otthonok fűtését, melegvíz ellátását.

A BAXI termékek biztonságos és gazdaságos működtetését országos szervizhálózat biztosítja, amely több mint 120 szerződött szerviz a tagja (országos szervizlista), ezekhez a szervizekhez több mint 300 szervizes kolléga tartozik. A BAXI mindig fontosnak tartotta a szervizek továbbképzését és a tájékoztatást, ezért hoztuk létre ezt a honlapot, melyen keresztül a regisztrált szervizek munkáját segíthetjük. A BAXI termékekről további információt a baxi.hu oldalon talál.

6

Márka

120.000 +

beépített készülék

300 +

Szervizpartner

Komplex

Ügyfélszolgálat

BELÉPÉS

BAXI JOTÁLLÁS

A SZIDO Kft., mint kizárólagos magyarországi importőr a PLATINUM, DUO-TEC E, NUVOLA DUO-TEC, PRIME és DUO-TEC COMPACT E típusú gázkazánjaira
A PRIME és DUO-TEC COMPACT E típusú gázkazánok esetében az 5 év jótállás biztosítása regisztrációhoz és díjfizetéshez kötött. A készülékre vonatkozó 1+1 év jótállás további 3 évvel történő kiterjesztésének igénye esetén a regisztrációt a https://gepesz.hu/baxi/jotallas.php internet oldalon kell elvégezni a beüzemelést követő 30 napon belül és a jótállás kiterjesztési díjat átutalással kell teljesíteni. Szintén alapfeltétel a szakszerű beüzemelés és az évenkénti karbantartás.

5 év jótállást biztosít.

Kis Pista

Kis Pista Írta február 19, 2020

Az M Next az i8-hoz hasonlóan egy konnektorról tölthető hibrid hajtásrendszert kapott. Az autó összkerék, valamint hátsó kerék meghajtással egyaránt képes üzemelni.

Kis Pista

Ultra Ibolya Írta február 19, 2020

Aki megtapasztalja a villanymotorral hajtott autó kedvező tulajdonságait, dinamikáját, már nehezen ül vissza egy füstölő, berregő autókba.

BAXI

A Baxi a világ 3. legnagyobb gázkészülék gyártójaként immár 24 éve a magyar fűtéstechnikai piac egyik vezető szereplője. Kondenzációs kazánok értékesítésben már 4. éve tartja vezető pozícióját. Gázkészülékeit kiemelkedően széles modulációs tartomány és folyamatos gázszabályozás jellemzi. A megújuló energia hasznosításában rejlő lehetőségeket kihasználva, a Baxi levegő-víz hőszivattyúk és napkollektoros rendszerekkel járul hozzá a tökéletes önfenntartó és környezetbarát rendszerek kiépíthetőségéhez. Épületfűtés, -hűtés, HMV előállítás – BAXI.

DAB

A DAB az 1970-es évek kezdetétől az egyik legértékesebb erőforrásunk, a víz mozgatásának és kezelésének technológiai főszereplője. Olyan technológiai megoldásokat kínál, amelyek képesek biztosítani a megbízhatóságot és a hatékonyságot, ezzel együtt optimalizálni az energiafogyasztást, mind lakossági-, kereskedelmi-, mezőgazdasági-, és öntözési felhasználások esetén.

FIXTREND

A FixTrend márka széleskörű termékkínálata úgymint a szolár szettek, a felületfűtési elemek, a szabályzási eszközök és a kompakt és szelepes acéllemez radiátorok kitűnő megoldást biztosítanak akár építkezésről, akár felújításról van szó. A FixTrend márkát a megbízható minőség és kedvező ár-érték arány jellemzi. IDE MÉG PADLÓFŰTÉS DUMA IS KELL

KOSPEL

A Kospel elektromos kazánok beépítése különösen akkor ajánlott, ha kisebb a fűtendő épületrész, vagy csak időszakosan szeretnénk fűteni. Kiváló hőérzetet biztosít, hatékonysága meghaladja a 99%-ot. Amellett, hogy környezetkímélő hőforrás, energiatakarékos üzemeltetést valósíthatunk meg általa.